Last news in Fakti

13 Юни, 2013 09:13 1 831 0

Недоволство към школата на Димитър Бербатов

  • бербатов-
  • конна база-
  • школа-
  • данчев-
  • общински съвет
Недоволство към школата на Димитър Бербатов - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Протест срещу проект на Димитър Бербатов върви в интернет и в конната база в Борисовата градина. Футболистът иска базата за детска футболна школа. В края на май той и мениджърът му Емил Данчев представиха в общината проекта си конната база да стане игрище, припомня бТВ.
 
Проектът на Бербатов е теренът да се използва за създаването на детска футболна школа. По телефона Емил Данчев обясни, че са оглеждани още няколко терена в столицата, но този е най-подходящ. По думите му и преместването на конната база така или иначе предстои. Хората, работещи там, са категорични, че това е само повод тя да бъде закрита, защото никой няма да инвестира в изграждането на нови съоръжения.
 
От общината отказаха коментар с аргумента, че засега има само писмо за намерения от страна на Бербатов. Междувременно там вече е внесено писмо срещу проекта. Следващата седмица общинският съвет трябва да се произнесе дали да даде конната база на фурболиста.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА