Last news in Fakti

24 Юни, 2022 16:33 5 762 1

Звезда на Реал Мадрид отсвири Ливърпул за още по-титулуван европейски гранд

  • марко асенсио-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • милан

Договорът на испанеца изтича след година

Звезда на Реал Мадрид отсвири Ливърпул за още по-титулуван европейски гранд - 1
Снимка: БГНЕС

Марко Асенсио се превърна в един от най-декорираните в медали играчи в историята, благодарение на престоя си в Реал Мадрид, но изглежда кариерата му на „Сантиаго Бернабеу“ отива към своя край. Daily Mail междувременно твърди, че той е отказал оферта на Ливърпул, за да се присъедини към Милан.

26-годишният нападател има договор с „белия балет“ само след 12 месеца, което означава, че е време да го поднови или клубът да се опита да капитализира от напускането му.

Смята се, че цената му е около €40 млн., което е съвсем по възможностите на заинтересованите страни, макар „мърсисайдци“ вече да обявиха, че са приключили със селекцията, тъй като се охарчиха по Дарвин Нунеш.

„Росонерите“ отдавна страдат от липсата на достатъчно класа по дясното крило, така че в един подобен трансфер би имало логика за италианския шампион.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ливърпул

    0 0 Отговор
    Какви индивидуални титли има тая звезда