Last news in Fakti

27 Юни, 2022 05:38 1 242 3

Бразилия отнесе волейболните ни национали с 3:0 в "Арена Армеец"

  • лига на нациите-
  • волейбол-
  • българия-
  • бразилия-
  • загуба

Начело в класирането на турнира Лига на нациите са Франция и Полша с по 21 точки, а България е на 15-то място с 6, след една победа и седем поражения

Бразилия отнесе волейболните ни национали с 3:0 в "Арена Армеец" - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Националният ни отбор по волейбол за мъже загуби с 0:3 гейма от Бразилия в мача си от турнира Лига на нациите, който се игра в столичната зала „Арена Армеец“.

Нашите не успяха да се противопоставят на действащия шампион и отстъпиха съответно на 21, 19 и 22 точки.

В големи периоди от първата част играта вървеше точка за точка, но в края "селесао" поведе с 23:20, за да приключи при 25:21.

След средата на втория гейм гостите отново бяха по-съсредоточени и си осигуриха аванс от 14:11, който се оказа достатъчен за крайното 25:19.

Включването на Аспарух Аспарухов от резервната скамейка даде импулс за българите, но те не успяха да се противопоставят успешно на по-опитния си противник.

В третата част бразилците също поведоха с 14:10 след силния изяви в атака, за да победят с 3:0 след 25:22 и нападение през центъра на Флавио Резенде.

Най-резултатен за България стана Мартин Атанасов с 12 точки, докато Аспарух Аспарухов добави още 9 точки.

В другите срещи: Франция - Германия 3:1, Япония - Словения също 3:1, Сърбия – Австралия 3:0, Италия – Китай 3:0 и Съединените щати – Полша 1:3 гейма.

Начело в класирането са Франция и Полша с по 21 точки, а България е на 15-то място с 6, след една победа и седем поражения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 3 Отговор
    ГОРЕ ГЛАВАТА ЖИВОТЪТ продължава
  • 2 Опааа

    4 1 Отговор
    Нищо ново под слънцето.
  • 3 Цар

    0 1 Отговор
    Е язе друго не съм и очаквал