28 Юни, 2022 21:03 1 530 0

Италианци освобождават световен шампион от пленничеството му на „Ноу Камп“

  • самуел юмтити-
  • барселона-
  • фиорентина

Французинът отдавна е нарочен за гонене, но така и не се намира клуб за него

Италианци освобождават световен шампион от пленничеството му на „Ноу Камп“ - 1
Снимка: БГНЕС

Самуел Юмтити може съвсем скоро да се освободи от пленничеството си на „Ноу Камп“, ако информацията на испанското издание Sport се потвърди и Фиорентина наистина има интерес към него.

Световният шампион от 2018 г. трябваше да се превърне в звезда от съвсем различна величина, когато през 2016 г. смени Олимпик Лион с Барселона срещу €25 млн. В резултат обаче той се превърна в абсолютен аутсайдер, който и треньор на поеме клуба.

„Виолетовите“ може скоро да се разделят с Никола Миленкович, тъй като редица грандове се интересуват от услугите му, а това ще отвори празнина в центъра на защитата, която Юмтити би следвало да запълни.

Договорът на французина е до 2026 г., но не е ясно „каталунците“ каква сума биха очаквали за него. Все пак той изигра само 1 мач през изминалата кампания, а за 6 години в Испания е натрупал едва 132 двубоя, голяма част от които като резерва.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА