Last news in Fakti

28 Юни, 2022 21:33 1 760 2

Бивш капитан на Байерн Мюнхен омаловажи значението на Роберт Левандовски за Бундеслигата

  • филип лам-
  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • първа бундеслига

Полякът е доминантна сила в Германия от доста време насам

Бивш капитан на Байерн Мюнхен омаловажи значението на Роберт Левандовски за Бундеслигата - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Байерн Мюнхен - Филип Лам, заяви пред DPA, че шоуто в Бундеслигата ще се запази дори след напускането на Роберт Левандовски, за когото се твърди, че иска да подпише с Барселона.

Това е нещо нормално за футбол. Едни си тръгват, а други идват. За Бундеслигата е важно да играят големи имена. Щастлив съм, че Садио Мане пристигна в Байерн Мюнхен от Ливърпул, защото той е способен да играе за всеки отбор в света. Също така и Марио Гьотце се завръща. Това ще допринесе, за да не се загуби блясъка на шампионата“, каза Лам.

Левандовски междувременно има близо 600 мача за Байерн и Борусия Дортмунд, като в тях се разписа общо над 440 пъти и даде повече от 110 асистенции. Това без съмнение го превръща в един от най-добрите футболисти за изминалото десетилетие.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективен

    3 0 Отговор
    Много долно лъжливо заглавие.
  • 2 Циник

    1 0 Отговор
    Рядко тъпо заглавие наистина