Last news in Fakti

1 Юли, 2022 18:03 987 0

Венсан Компани побърза да открадне един от талантите на Манчестър Сити

  • венсан компани-
  • бърнли-
  • манчестър сити-
  • си джей игън-райли

Белгиецът официално вече е мениджър на един от опашкарите в лигата

Венсан Компани побърза да открадне един от талантите на Манчестър Сити - 1
Снимка: БГНЕС

Венсан Компани официално встъпва в длъжност в Бърнли от днес, а с това идва и първата новина за трансфер в клуба. Това е 19-годишният Си Джей Игън-Райли, който пристига от Манчестър Сити.

Бившият капитан на „гражданите“ изглежда разполага със сериозни познания от кухнята на клуба, защото младият централен бранител не бе особено известно име досега, но ето, че получава 4-годишен контракт.

Игън-Райли мина през всички нива на юношеския футбол в Сити, а и в националния отбор на Англия, макар никога да не е играл за „А“ отборите. Предстои му сега да се докаже при Компани, когато двамата започнат работа в Чемпиъншип.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА