Last news in Fakti

4 Юли, 2022 16:03 2 740 3

Неймар и Роналдо стават съотборници в Челси?

  • челси-
  • псж-
  • манчестър юнайтед-
  • кристияно роналдо-
  • неймар

Това би било магическо дуо за „сините от Стамфорд Бридж“.

Неймар и Роналдо стават съотборници в Челси? - 1
Снимка: БГНЕС

Кристияно Роналдо и Неймар ще станат съотборници в Челси през лятото. Това твърди спортният редактор на Evening Standard - Низаар Кинсела.

Според журналиста, подобна идея се е прокраднала в съзнанието на новата администрация на „Стамфорд Бридж“, след като стана ясно, че бразилецът ще бъде продаден от ПСЖ, а португалецът е заявил желание да си тръгне от Манчестър Юнайтед.

През годините две от най-големите звезди на футбола винаги са си съперничели на терена, но възможността да ги видим рамо до рамо без съмнение е вълнуваща.

Нашето мнение обаче е, че до подобно стечение на обстоятелствата трудно би се стигнало, защото това би означавало „лондончани“ да пръснат огромна сума за трансфери и заплати за двама играчи, които са навлезли в 30-те си години. Това изглежда противоречи на философията на Томас Тухел, който видимо разчита повече на младите таланти особено в предни позиции.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    6 1 Отговор
    очевидно, новият собственик-клоун, е решил да прави пътуващ цирк, за разлика от отбора-шампион, който беше изграден при рома абрамович.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мадиба

    1 0 Отговор
    Ще умра от кеф да видя кой ще бие фаловете и дузпите :))))