Last news in Fakti

6 Юли, 2022 20:33 1 474 1

Германски талант беснее срещу „досадниците“ от Байерн Мюнхен

  • байерн мюнхен-
  • херта берлин-
  • лукас мехелбринк

Младокът негодува от агресивната трансферна политика на клуба

Германски талант беснее срещу „досадниците“ от Байерн Мюнхен - 1
Снимка: БГНЕС

17-годишният Лукас Мехелбринк публикува в социалните мрежи гневно съобщение по адрес на Байерн Мюнхен, в което твърди, че той и семейството му са станали обект на системен тормоз, за да се присъедини към клуба.

В Байерн са изключително досадни хора. Когато бях в отбора до 13 години се опитаха да привлекат мен и няколко души от съотборниците ми. Звъняха на майка ми през две седмици и все повтаряха да преразгледа „проекта“ им“, написа младият талант на Херта Берлин в Twitter.

„Баварците“ винаги са се славели с това, че обират най-талантливите футболисти от цяла Германия, като така поддържат едно постоянно високо ниво в Бундеслигата и в същото време отслабват потенциалните конкуренти за най-важните трофеи. В този случай схемата обаче не е сработила.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МЕЧО

    2 2 Отговор
    КАКВО СТАВА С УКРИТЕ КАПИТУЛИРАХА ЛИ