Last news in Fakti

9 Юли, 2022 22:22 3 011 0

Илиан Илиев-младши е опериран в Кипър

  • илиян илиев младши-
  • операция

Халфът ще се възстановява около шест седмици

Юношата на Черно море Илиан Илиев-младши получи контузия по време на тренировка от подготвителния лагер с Аполон в Лимасол. Ядрено-магнитният резонанс е показал, че Илиан е със счупена пета метарзална кост на левия крак и той е опериран от д-р Кирякос Какавелакис в Mediterranean Hospital, предава sportal.bg.

Илиев ще се възстановява около шест седмици и ще пропусне двете срещи на Аполон от третия квалификационен кръг в Шампионска лига, както и финалът за Суперкупата на Кипър.

Аполон подкрепи варненеца с публикации в своя сайт и профилите си в социалните мрежи, като публикува негови снимки, под които написа: "Силните се връщат по силни."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА