Last news in Fakti

14 Юли, 2022 13:03 2 760 1

Уайлдър се завръща на ринга за бой с победителя между Усик и Джошуа

  • дионтей уайлдър-
  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • бокс

Няколкото години той отбягваше съревнованието с „Ей Джей“, но това изглежда ще се промени скоро

Уайлдър се завръща на ринга за бой с победителя между Усик и Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Дионтей Уайлдър официално ще се завърне в боксовия ринг, след като очевидно е преодолял психическата травма от поражението от Тайсън Фюри. Мениджърът му - Шели Финкел, обяви пред Planet Sport, че ще изчакат победителя от битката между Олександър Усик и Антъни Джошуа, за да опитат да уредят мач с него.

Финкел междувременно отрече да се водят преговори с лагера на Дерек Чисора, въпреки желанието на британеца да предизвика „Бронзовия бомбандировач“.

Та той едва победи Кубрат Пулев с разединено решение, няма начин“, каза мениджърът.

По-вероятно е обаче Робърт Хелениус да се бие с Уайлдър, след като американецът заявява амбицията си да се боксира още през тази година.

Каквото и да стане в реванша между Усик и Джошуа, следващ мач за всеки от тях би могъл да се състои най-рано 6 месеца по-късно, ако съдим по практиката, налагана от медицинските регулатори през годините.

Припомняме, че Дионтей Уайлдър и Антъни Джошуа прекараха прекалено много време в преговори за битка помежду си през 2018 г., като никой не беше готов на отстъпки с парите и мястото на срещата. Именно тогава „Циганския крал“ се завърна и им развали плановете, а Анди Руиз шокира света с успеха си над „Ей Джей“.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаа

    3 4 Отговор
    Тайсън Ф юри ще се бие с победителя Усик-Джошуа за званието абсолютен световен шампион, този къде се слага в такъв мач, при положение, че Фюри го направи смешен.