Last news in Fakti

19 Юли, 2022 19:03 1 186 1

Реал Мадрид разкара „японския Лионел Меси“ срещу по-малко от €7 млн.

  • такефуса кубо-
  • реал сосиедад-
  • реал мадрид

Крилото така и не намери място в редиците на „кралския клуб“

Реал Мадрид разкара „японския Лионел Меси“ срещу по-малко от €7 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид официално продаде Такефуса Кубо на Реал Сосиедад срещу скромните за днешните стандарти €6,5 млн., научихме от Football Espana.

21-годишният японец бе определян от мнозина за един от наследниците на Лионел Меси в испанската Ла Лига, но по една или друга причина талантът му остана повече в анализите на медиите, отколкото на терена.

Кубо дори мина през академията на Барселона в ранните години на своето развитие, но след това направи професионалния си дебют във ФК Токио преди през 2019 г. да се озове на „Сантиаго Бернабеу“ със свободен агент. След това момчето бе преотстъпвано на Майорка, Виляреал и Хетафе на няколко пъти, докато накрая не се озова в Реал Сосиедад.

Любопитното обаче е, че „белия балет“ си запазва 50% от правата върху играча, което означава, че не е изключено един ден все пак да се завърне на „Бернабеу“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не се

    0 0 Отговор
    Пише със, а като свободен агент