Last news in Fakti

23 Юли, 2022 10:03 2 514 5

Обвиняват милиардер с отбор в NHL, че е дал $75 хил. за секс с непълнолетна балерина

  • хокей-
  • балет-
  • секс-
  • дарил кац-
  • митчъл бътън-
  • дъсти бътън-
  • сейдж хъмфрис

Делото е част от друго по-голямо обвинение срещу учител по танци и съпругата му

Обвиняват милиардер с отбор в NHL, че е дал $75 хил. за секс с непълнолетна балерина - 1
Снимка: Shutterstock

Американският милиардер Дарил Кац попадна в едно от големите дела за сексуален тормоз в Невада, след като семейство учители по танци го уличава, като подбудител към проституция по дело, за което самите те са подсъдими за секс с непълнолетни, съобщи CTV News.

Дъсти и Митчъл Бътън твърдят, че едно от шестте момичета от тяхното училище по балет на име Сейдж Хъмфрис е било експлоатирано от родителите ѝ като проститутка, а един от клиентите ѝ е бил именно собственикът на хокейния отбор от NHL Едмънтън Ойлърс.

Ако Сейдж наистина е увреденото цвете, за което твърди, цената трябва да бъде платена, но от тези, които всъщност са извършвали незаконните действия срещу нея“. Това е официалната позиция на семейство Бътън пред съда.

Семейство Хъмфрис междувременно твърди, че през 2014 г. Митчъл е започнал интимна връзка с дъщеря им, която по онова време е само на 17 години. Момичето е част от училището по балет на Бътън, като дори е била настанена в дома им по настояване на родителите на Сейдж.

Съпругът признава, че двамата са правили секс, но едва след навършването ѝ на 18-годишна възраст.

Обвиняват милиардер с отбор в NHL, че е дал  хил. за секс с непълнолетна балерина
Снимка: Доказателство пред съда в Невада

Междувременно в телефона на младата балерина са открити съобщения с контакт, озаглавен „D K“, зад който се твърди, че стои името на Дарил Кац. В съобщенията се говори за две плащания в размер на $25 000 и $50 000.

Новите разкрития се появяват в делото срещу семейство Бътън за секс със 7 от момичетата в тяхното училище за танци, но обвиненията им касаят единствено случая със Сейдж Хъмфрис.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 меееееее тоооооооо

    16 1 Отговор
    и кво лошо има пларил си е прескъпо човека
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Зайо Байо

    12 1 Отговор
    Друго си е с пълнолетни манекенки , получаващи къщи в Барселона или кюлчета от чекмеджето. Така се прави , а не като американското еврейче !
  • 4 Албрехт Дюрер

    12 0 Отговор
    Някои нашенск моми с бикини , цели къще получиха за секс с правилния чиляк , та даже и с бутик като допълнение ! Къде са 5 000 000 , къде са 75 000 . Нашото е по-скъпо и качествено ли ? Бравос тогаз на Вожда.....бравос !
  • 5 Хаджи Генчо

    2 1 Отговор
    А Вие какво искате? Партийният секретар да прави секс с доячка от ТКЗС срещу титла"челник в труда"?