Last news in Fakti

29 Юли, 2022 19:33 1 492 2

Жейнов: Лудогорец работи много добре с БФС и държавата

  • николай жейнов-
  • бърнард текпетей-
  • бфс-
  • лудогорец

Футболният мениджър отново се заяде с „разградчани“ по темата с българското гражданство на Текпетей

Жейнов: Лудогорец работи много добре с БФС и държавата - 1
Снимка: БГНЕС

Футболният мениджър Николай Жейнов за пореден път се заяде с Лудогорец по темата с българските паспорти, които се издават на чуждестранни играчи от клуба. Той дори заяви, че изводът от тези действия е, че „разградчани“ работят много добре в сътрудничество с държавните органи и БФС.

От конкретния случай спокойно можем да си извадим заключението, че Лудогорец работи много добре с БФС и държавата“, каза Жейнов по повод натурализирането на Бърнард Текпетей в интервю за „Тема Спорт“.

Мениджърът посочи още Ренан, Марселиньо, Сисиньо, Натанаел, Кафу, Пластун, Платини, Кишада, Кайсара, Шоко, Вандерсон, Сантана, като примери за футболисти на „орлите“ с българско гражданство. От тях само трима са имали реален принос към развитието на футбола у нас с мачовете си за националния отбор, докато останалите просто бранят интересите на клубния си тим и националните формации в родините си.

Продължава да е неясен критерият, по който футболисти се сдобиват с български документи, защото за различните клубове се прилага по различен начин.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой си ти

    4 7 Отговор
    Бе подлога торска доганска мошеник
  • 2 Тия хора не

    7 0 Отговор
    Разбраха ли че домуз ага е и бфс и държавата и пътя и истината и живота.Но има господ.На всяка свиня и идва коледата.