Last news in Fakti

29 Юли, 2022 21:18 4 040 3

Мария Шарапова с признание след бременността: Никога не съм се чувствала толкова изтощена (ВИДЕО)

  • мария шарапова

Тенисистката е майка от едва 4 седмици

Мария Шарапова с признание след бременността: Никога не съм се чувствала толкова изтощена (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Руската тенис легенда Мария Шарапова направи любопитно признание пред своите последователи в социалните мрежи. Тя разкри, че никога не е била по-изморена в живота си, отколкото след раждането на първата си рожба.

Днес бележа 4 седмици от раждането и 2 седмици от завръщането към движението. Не мисля, че тялото ми някога е било по-изтощено в сравнение с деня след раждането, така че дори тези движения сякаш бележат дългия път към възстановяването. Опитвам се да не прекалявам, но ще ви информирам как върви“, написа Шарапова в Instagram.

Тя приложи видео, на което тренира в домашни условия, като е видимо, че е много далеч от онази форма, която ѝ спечели петте трофея от „Големия шлем“.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    11 4 Отговор
    Сатанинската медия цели да отказва хората от деца. Това е една от целите на Глобалистите.

    Коментиран от #3

  • 2 Мунчо

    4 0 Отговор
    Ами така е,каналният секс изтощава
  • 3 321

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "123":

    не знам за тях но аз ще прекъсна келявия ти рот