5 Август, 2022 11:33 1 120 3

Насар отрече да е бил арестуван след шофиране без книжка и под влиянието на наркотици

  • карлос насар-
  • алкохол-
  • наркотици-
  • вдигане на тежести

Щангистът заяви, че е на почивка край морето, но в курорта Свети Влас

Насар отрече да е бил арестуван след шофиране без книжка и под влиянието на наркотици - 1
Снимка: БГНЕС

Карлос Насар опроверга появилата се снощи информация, че е бил арестуван от полицията в Бургас по обвинение, че е шофирал без книжка и под въздействието на алкохол и наркотици.

Не съм способен да направя такова нещо и ми е страшно некомфортно дори да коментирам тази тема. Срам ме е дори да си помисля, че бих направил такова нещо“, каза щангистът пред Nova.

Той разкри, че по времето, за което се твърди, че е арестуван, е бил на почивка в курорта Свети Влас, а не в Поморие. От „Пътна полиция“ са потвърдили, че има задържан с въпросните обвинения, но не са разкрили името му.

Насар е световен шампион в категория до 81 г., но, ако се докаже, че всъщност той е бил провинилият се на пътя мъж, това може да се отрази кошмарно на кариерата му.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    2 0 Отговор
    Последното изречение е пълна глупост.
  • 2 2020

    3 0 Отговор
    Този спортист няма да си жертва кариерата по такъв елементарен начин. Да кажат полицаите кого са арестували? Да не е носил някой стълба?
  • 3 спасиха го, а

    0 0 Отговор
    Еййййй. Няма оправия.