Last news in Fakti

7 Август, 2022 17:03 932 0

Президентът на Наполи беснее по терена след приятелския мач с Еспаньол (ВИДЕО)

  • аурелио де лаурентис-
  • наполи-
  • еспаньол

Той негодуваше от грубостта на противника в последната проверка преди началото на сезона

Президентът на Наполи беснее по терена след приятелския мач с Еспаньол (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Приятелската среща между Наполи и Еспаньол се превърна в повод за сериозни дебати в спортните среди, защото президентът на италианците - Аурелио Де Лаурентис, реши да влезе на терена и да потърси сметка на съдиите за фриволната игра от страна на испанците в срещата, научихме от Corriere dello Sport.

Собственикът изгледа мача от резервната скамейка в компанията на старши-треньора - Лучано Спалети, но двамата едва сдържаха нервите си, когато на няколко пъти съперниците влизаха грубо за спорните топки.

Виктор Осимен и Сержи Гомес дори стигнаха до физическа саморазправа след поредната грубост.

Де Лаурентис реши да покаже на реферите, че са сгрешили, пускайки толкова свободна игра и то в мач без абсолютно никакъв залог.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА