Last news in Fakti

8 Август, 2022 22:33 761 1

В Пирин не се притесняват за оцеляването си в Първа Лига

  • янко георгиев-
  • пирин благоевград

Отборът все още няма победа в първите си пет мача

В Пирин не се притесняват за оцеляването си в Първа Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Пирин Благоевград няма да се бори за оцеляване, защото добрите резултати за тима тепърва предстоят. Подобно мнение сподели вратарят на „орлетата“ - Янко Георгиев, пред БТА.

Трябва ни време и съм сигурен, че хубавите неща предстоят за отбора. Като класиране мога да кажа, че отборът няма да трепери за оставането си и моята прогноза е след редовния сезон да бъдем в борбата за разпределение на местата от 7-10“, каза Георгиев.

Пирин все още не е опитвал вкуса на победата след първите пет кръга в шампионата. Трябва да отбележим обаче, е тези мачове бяха срещу Локомотив Пловдив, ЦСКА 1948, Спартак Варна, Славия и Левски. От тях тимът взе 2 точки.

Следващият мач за „благоевградчани“ е срещу Черно море в Бургас, където задачата няма да е много по-лесна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    1 0 Отговор
    С новия формат на ефбет лига, толкова желан от бат Венци, тото отбори като Ботев Враца, Септември, ония от Варна, Хебър и още няколко освен тотото няма никаква логика и смисъл да играят в професионалния футбол или дори да съществуват.