Last news in Fakti

9 Август, 2022 15:33 3 384 0

Милан иска от Арсенал €55 млн. за един от най-талантливите си футболисти

  • арсенал-
  • милан-
  • сандро тонали

„Росонерите“ изглежда не биха го задържали на всяка цена

Милан иска от Арсенал €55 млн. за един от най-талантливите си футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал продължава да си търси нов централен полузащитник, който да измести Гранит Джака от титулярния състав, а, по информация на Енрико Камелио, клубът се е преориентирал към Сандро Тонали от Милан.

22-годишният италиански национал е считан за една от най-важните фигури в шампионския състав на „росонерите“, като дори се очаква от него да се превърне в легенда на клуба в следващите десетина години.

Журналистът твърди, че е имало среща между представители на двата клуба, на която е станало ясно, че шампионът на Италия не би искал да се раздели с Тонали, но оферта от порядъка на €55 млн. би могла да разубеди ръководството.

Изглежда „топчиите“ опипват почвата навсякъде, защото през изминалите седмици с тях бяха свързвани имената на Сергей Милинкович-Савич, Юри Тилеманс и Лукас Пакета.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА