Last news in Fakti

10 Август, 2022 23:05 1 391 6

Станимир Стоилов е готов да отложи цялото първенство, за да вкара Левски в групите на Лигата на конференциите

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • хамрун спартанс

Треньорът на "сините" негодува от журналистическите въпроси по темата

Станимир Стоилов е готов да отложи цялото първенство, за да вкара Левски в групите на Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Станимир Стоилов обяви, че би отменил цялото първенство, за да вкара Левски в групите на Лигата на конференциите по време на пресконференцията преди реванша с Хамрун Спартанс, цитиран от dsport.

"Дай Боже да отстраним Хамрун, а дали ще искаме отлагане на мача с Лудогорец, вече сме го заявили официално. Ако трябва, ще отложим цялото първенство, само да се класираме в групите", отговори Стоилов разгневено на журналистически въпрос.

Срещата е на стадион "Георги Аспарухов" от 21:00 часа на 11 август.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Смях и Мирис

    12 1 Отговор
    В А-група няма как да се надгражда и развие даден отбор, първенството ни е изключително слабо, незнам как няма срам ,,милиардера,, Домусчиев да иска по 11лв за да гледаме мачове по телевизията му като: Септември - Хебър, Арда - Пирин и тн....

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Митове

    2 5 Отговор

    До коментар #3 от "Смях и Мирис":

    Айде стига с този Домусчиев стана вече митична личност като Пеевски. Диемите отдавна не са негови. 11 лева даваш да гледаш не само българското първенство има и Ф1 и западни мачове и т. н. А Стойлов нормално е да се изнерви скед като БТВ го питат олиг.... нски въпрос. Има подадена молба за отлагане те го питат искате ли да отложите мача?!?!? Е щом има молба вие как смятате БТВ всеки път се заяждат.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.