Last news in Fakti

11 Август, 2022 19:48 6 339 4

Мартин Форд показа уред във фитнеса, в който едва се побира (ВИДЕО)

  • мартин форд-
  • фитнес

Британецът признава, че не всички уреди са направени за всеки

Мартин Форд неслучайно има прозвището на „Кошмара“, защото е един от най-плашещите хора на планетата с оглед титаничната си физика. Проблемът обаче понякога е точно в габаритите му, защото в социалните мрежи той показа уред, в който едва се побира.

Британецът показа как използва клекмашина, като признава, че не всички уреди са конструирани така, че да са подходящи за хора от всички размери.

Форд е видимо, че трябва да заеме изключително неудобна позиция, за да вземе тежестите си, след което почти вади от равновесие уреда, за да направи упражнението си.

Той съветва винаги да се съобразяваме с безопасността си, защото при подобни уреди извън габаритите ни, рисковете от контузия или дори от инцидент се увеличават осезаемо.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От плажа

    10 2 Отговор
    Чудя се този на снимката до колко години ще доживее?
  • 2 Павка

    2 2 Отговор
    Тоя играе в Лудия Макс.
  • 3 Стефан Петров

    6 3 Отговор
    Ако има и 10% мозък от обема на мускулите си ще е отлично, но едва ли. Френският философ Жан Бодрияр казва,че днес революциите се извършват само по повърхността на нашето тяло. Невъзможно е да си представим човек с подобна физика не само преди век-два, но и преди двадесетина години.
  • 4 При Янко

    1 0 Отговор
    А защо не кляка с лост като е такова животно ...