Last news in Fakti

15 Август, 2022 19:03 1 077 3

Евертън отказа €47 млн. от Челси за поредния анонимен англичанин

  • антъни гордън-
  • евертън-
  • челси

Подобни суми се раздават само във Висшата лига

Евертън отказа €47 млн. от Челси за поредния анонимен англичанин - 1
Снимка: БГНЕС

В Англия наистина са майстори на това да надуват цените на футболистите до небесата независимо от качествата им на терена. Случаят с Антъни Гордън е точно такъв, макар момчето да има своите моменти.

Снощи Sky Sports съобщи, че Челси е отправил оферта в размер на €47 млн. за 21-годишното крило на Евертън, а днес Metro твърди, че „карамелите“ са отхвърли предложението и настояват за много по-висока сума.

Гордън все още не е изиграл и 100 мача на професионално ниво, като дори повечето му участия на терена са от резервната скамейка, но ето, че вече медиите на „острова“ го превръщат в поредния суперталант, само защото е роден в Ливърпул, а не идва от Мали, Никарагуа или Ел Салвадор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Конфуций

    1 0 Отговор
    Г-н Яклулов, разбирам, че имате право да изразите свободно мнението си, но лично според мен това е неуважение към футболиста. Може и да не е толкова известен и опитен като Меси или Роналдо, но това момче също има амбиции да постигне нещо голямо като всички футболисти. Самият факт, че е стигнал до висшата лига говори много за него. Щом са преценили, че струва толкова - нека дават пари за него. Това си е решение на ръководството на Челси. Все пак не е редно да се плюе по някой човек и да не се дават аргументи за това
  • 2 Индезит

    0 0 Отговор
    "Подобни суми се раздават само във Висшата лига" - Ами ето как се перат кинти на острова, та да не се замърсява и атмосферата, освен това!
  • 3 мали

    1 0 Отговор
    Ужасно заглавие и нелепа "статия".