Last news in Fakti

18 Август, 2022 22:33 858 0

Корона пропуска Мондиала заради счупен крак

  • хесус корона-
  • севиля-
  • мексико-
  • катар 2022

Мексиканецът е пострадал при инцидент на тренировка

Корона пропуска Мондиала заради счупен крак - 1
Снимка: БГНЕС

Националният състезател на Мексико - Хесус Корона, ще пропусне Световното първенство в Катар през зимата, след като счупи крак по време на тренировка в клубния си Севиля, научихме от пресцентъра на „андалусийци“.

Инцидентът е станал в неконтактна ситуация, като в резултат се е получила фрактура на лявата фибула и сухожилията в коленната става.

Корона е една от звездите на мексиканския футбол в последните години, като името му придоби още по-широка популярност след появата на пандемията от коронавируса. За съжаление обаче колоритното му име няма да ни радва на Мондиала, защото ще прекара между 4-5 месеца в лазарета.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА