Last news in Fakti

21 Август, 2022 13:33 2 735 1

Петер Шмайхел протестира срещу трансфера на Касемиро в Манчестър Юнайтед

  • петер шмайхел-
  • касемиро-
  • манчестър юнайтед-
  • реал мадрид

Легендата на клуба не смята, че сега е моментът за подобни сделки, когато толкова много неща не са наред в отбора

Петер Шмайхел протестира срещу трансфера на Касемиро в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Петер Шмайхел изрази негативното си мнение за трансфера на Касемиро в Манчестър Юнайтед, коментирайки най-вече цената и заплатата му на фона на всичките проблеми около клуба.

Изненадан съм от подобен трансфер, на такава цена, с подобна заплата и за играч на неговата възраст. По-добре щеше да е в момента да се търсят хора, които познават добре живота във Висшата лига, а едва след това да се инвестира в подобни именити клубове“, каза бившият вратар на „червените дяволи“ пред BBC.

Бразилската суперзвезда пристигна на „Олд Трафорд“ от Реал Мадрид срещу €70 млн. и се очаква заплатата му да бъде €400 хил. на седмица, независимо от факта, че е на 30 години и сякаш най-добрите дни са зад гърба му.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    2 0 Отговор
    400 k на седмицата и после нямало пране на пари 💸