Last news in Fakti

24 Август, 2022 15:33 944 1

Байер Леверкузен взима нападател от Челси

  • калъм хъдсън-одой-
  • челси-
  • байер леверкузен

Младокът търси отчаяно поле за изява

Байер Леверкузен взима нападател от Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Байер Леверкузен е напът да финализира сделката за наем на 21-годишния флангови нападател на Челси - Калъм Хъдсън-Одой, съобщи Sky Sports.

Юношата на „лондончани“ се превърна в твърда резерва, въпреки всички проблеми в атаката на клуба, а това изглежда не го устройва с оглед загубеното място в националния отбор на Англия.

„Аспирините“ обаче разполагат с доста класни опции именно в позицията на Хъдсън-Одой. Там са Муса Диаби, Адам Хложек и Паулиньо, което би могло да означава, че някой ще си тръгне в рамките на предстоящата седмица.

Най-много спекулации има с Диаби, който отдавна е свързван със завръщане в ПСЖ или с трансфер в Нюкасъл Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    0 0 Отговор
    на това момче така и не му дадоха реален шанс да се изяви. вместо това, взимаме куци коне за луди пари. и после който ни хване, той ни бие.