25 Август, 2022 21:03 968 1

Георги Сеганов: Полша е фаворит срещу нас

  • георги сеганов-
  • българия-
  • полша-
  • световно първенство

Той все пак вярва, че България има с какво да изненада вицешампионите от последното издание

Георги Сеганов: Полша е фаворит срещу нас - 1
Снимка: БГНЕС

България и Полша дават началото на тазгодишното издание на Световното първенство по волейбол, като вицешампионите ще се надяват на силен старт срещу намиращия се в преходен период български тим. Разпределителят на „лъвовете“ - Георги Сеганов, призна, че поляците са фаворит в срещата, но също така е на мнение, че отборът ни има с какво да изненада противника.

Полша е фаворит. Ние също имаме своите аргументи. Видяхме докъде сме стигнали в последните две контроли срещу Канада. Смятам, че имаме потенциала да изненадаме поляците. Полската публика прилича много на българската. Ще бъде трудно. Ще направим всичко по силите си, за да смълчим тези почти 12 хиляди души. Ще дадем всичко. Ще играем с пълни сили до последната точка. Атаката е едно от най-силните ни оръжия. Решаващ в първите два двубоя срещу Полша и САЩ ще бъде началният удар. Трябва да победим поне два съперника“, каза разпределителят пред официалната страница на Българската федерация по волейбол.

„Трикольорите“ ще мерят сили с „дружина полска“ на 26 август от 21:30 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..

    0 0 Отговор
    Тя винаги е била така..Но пред Россия е мишка,хамстерче,закупено или подарено,все тая..