Last news in Fakti

28 Август, 2022 20:05 1 227 1

Борислав Цонев дебютира с гол за китайския Далиен Про

  • борислав цонев-
  • далиен про-
  • китай

Тимът му обаче отстъпи с 2:4 при гостуването на Мейчжоу Хака

Борислав Цонев дебютира с гол за китайския Далиен Про - 1
Снимка: БГНЕС

Българският полузащитник Борислав Цонев дебютира с гол за новия си китайски отбор Далиен Про, но тимът отстъпи с 2:4 при гостуването на Мейчжоу Хака в 15-ия кръг на местното първенство.

Цонев се появи на терена в 75-ата минута на мястото на Хуан Цзяхуй при резултат 1:4 за противника и три минути преди последния съдийски сигнал оформи крайния резултат, предава БТА.

Атакуващият полузащитник подписа официално договора си на 19-и август, като първата възможна среща на тима на Далиен той пропусна заради липса на картотека. Днес обаче се появи за първи път на терена и с удар от границата на наказателното поле и подаване на Чжъ Тън не прости на вратаря.

Далиен Про е на 14-о място в класирането с 12 точки от 13 мача, докато противникът им събра 23 и се придвижи на 7-а позиция.

През зимата Борислав Цонев премина в украинския Черноморец (Одеса), но така и не успя да дебютира за този тим, тъй като още преди старта на пролетния дял руската армия нападна Украйна. Роденият през 1995-а година в Благоевград полузащитник има 5 мача за националния отбор на страната, но преди това е носил фланелката на България във всички юношески селекции.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ха така!

    0 0 Отговор
    " ...дебютира с гол за китайския Далиен Про..." А за Путин кога?