Last news in Fakti

31 Август, 2022 15:33 1 819 1

Реал Мадрид показа последния писък в технологиите на тренировъчното си игрище (ВИДЕО)

  • реал мадрид

„Кралския клуб“ винаги е задавал стандартите в спорта

Реал Мадрид неслучайно е най-големият спортен клуб в света. За това свидетелстват не само титлите, но постоянната амбиция на клуба, за да се развива.

От „белия балет“ решиха да се похвалят в социалните мрежи с най-новата си придобивка, а именно активната стена за упражнения на пряк-свободни удари.

С помощта на компютърна апликация манекените биват регулирани в различен ръст и също така реагират с подскок на изпълнението на футболиста, изправил се насреща.

Това определено би помогнало на Тони Кроос и компания, за да изпипат техниката си на ударите от статични положения до съвършенство, като подреждат стената така, както биха го направили съперниците в следващия двубой.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    2 4 Отговор
    Реал Мадрид е олицетворение на футбола! Нормално е да допринасят с нововъведения!