Last news in Fakti

3 Септември, 2022 22:29 1 637 4

Локомотив триумфира над Ботев в мач с два отменени гола

  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив

„Канарчетата“ имат основание да спорят поне за едно от двете попадения

Локомотив триумфира над Ботев в мач с два отменени гола - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив Пловдив спечели „Дербито под тепетата“ срещу Ботев Пловдив с 1:0, за да задълбочи кризата в градския си съперник.

Бабакар Дионе вкара единственото попадение в началото на втората част, а след това голове на Николай Минков и Елвис Ману бяха отменени, като поне при една от ситуациите можеше да се поспори сериозно за истинността на решението.

Феновете на гостите междувременно се постараха да докажат за пореден път, че ултрасите са хора, които единствено целят да рушат крехките основи, върху които се гради българския футбол. Седалки бяха изпочупени и запалени за удоволствието единствено на маскираните мъже в сектора.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мисирката Десислав

    5 2 Отговор
    е фенчи на АФД “Боталик 2010” Доматево

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 И точка !

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Мисирката Десислав":

    Собственикът на Велбъжд Георги Илиев закупува „Локомотив” (Пловдив). На 23 юли се провежда Общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване регистрацията на „Локомотив” и за преименуването на „Велбъжд” в „Локомотив 1936”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на „Велбъжд” в „А” РФГ. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив. Президент на клуба е Георги Илиев, изпълнителен директор – Емил Наков, гръбнакът на отбора са футболисти, които играха на терените в Кюстендил

    Коментиран от #4

  • 4 Тони

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "И точка !":

    Ти това на ограничен и комплексиран фен на ЛОКУМотив не мой го обасмиш. Това е най-измисления отбор с фенчета плюещи всички и изподраскали целия ви град