7 Септември, 2022 18:03 830 0

Лайпциг се спря на бившия наставник на Борусия Дортмунд

  • марко розе-
  • ред бул лайпциг-
  • доменико тедеско

45-годишният германец се очаква да встъпи в длъжност още тази вечер

Лайпциг се спря на бившия наставник на Борусия Дортмунд - 1
Снимка: БГНЕС

Ред Бул Лайпциг планира да подпише с Марко Розе, след като днес бе уволнен старши-треньорът Доменико Тедеско след снощното тежко поражение от Шахтьор Донецк в Шампионската лига (1:4). Това твърди Фабрицио Романо.

45-годишният германец бе освободен от поста си в Борусия Дортмунд след края на миналата кампания, като преди това той бе част от Борусия Мюнхенгладбах. Ранните дни на кариерата му обаче минават през Ред Бул Залцбург, а за всички е ясно, че с Лайпциг са под шапката на едни и същи собственици.

Розе има две шампионски титли на Австрия, както и една купа на страната, така че „биковете“ ще се надяват да успее да повтори тези си успехи, но този път на германска земя.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА