Last news in Fakti

13 Септември, 2022 18:33 2 993 1

На Н'Голо Канте му писна от неуважението в Челси

  • н'голо канте-
  • челси

Французинът не възнамерява да остава нито ден повече от необходимото в клуба

На Н'Голо Канте му писна от неуважението в Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Световният шампион Н'Голо Канте играе последният си сезон за Челси, след като The Athletic съобщи днес, че французинът е отказал предложенията за нов договор с клуба.

31-годишният дефанзивен халф се превърна в резерва в последните две години под ръководството на Томас Тухел, въпреки реномето му на един от най-добрите полузащитници в света.

Харизматичният бързак премина на „Стамфорд Бридж“ през 2016 г. от тима на Лестър Сити срещу €36 млн., но още преди това вече се бе превърнал в любимец на феновете по целия свят.

Редно е да се отбележи, че Канте пострада на няколко пъти и от контузии, но фактът, че бе игнориран за сметка на Матео Ковачич и Жоржиньо изглежда го е принудил да мисли за други опции след края на сезон 2022/23.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    2 0 Отговор
    Тва са абсолютни измислици, не е бил резерва последните два сезона, а страдаше от контузии и Тухел го пазеше....Явно този, който е писал статията не гледа футбол