Last news in Fakti

14 Септември, 2022 00:14 1 620 0

Поредно разочарование за именития Атлетико Мадрид в евротурнирите

  • байер леверкузен-
  • атлетико мадрид-
  • шампионска лига

Драматични финални минути на „БайАрена“

Поредно разочарование за именития Атлетико Мадрид в евротурнирите - 1
Снимка: БГНЕС

Байер Леверкузен триумфира над Атлетико Мадрид с два гола в последните минути на срещата им от Шампионската лига.

Роберт Андрих и Муса Диаби се превърнаха в герои за „аспирините“ съответно в 84' и 87', като така наляха още масло в огъня за и без друго разколебания напоследък отбор на Диего Симеоне.

В срещата преобладаваха сблъсъците и играта в центъра, като почти до последно двамата вратари - Лукас Храдецки и Иво Гърбич, бяха главните действащи лица с по 3 спасявания. Късметът обаче изневери хърватина и стана ясно, защо Ян Облак е толкова важен за „дюшекчиите“ и отсъствието му винаги се забелязва в подобни мачове.

Симеоне все пак е длъжен да поеме някаква отговорност, защото за пореден мач залага на прекалено дефанзивна тактика и оставя Алваро Мората и Жоао Феликс без достатъчно подкрепление, когато се изграждат атаките. Антоан Гризман отново влезе от резервната скамейка след 60', но този път французинът не успя да приложи магията си и да измъкне своя тим.

Байер Леверкузен има всички поводи, за да празнува, защото се оказа по-добрият тим тази вечер.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА