Last news in Fakti

15 Септември, 2022 18:03 946 0

Бонучи: Заслужихме си освиркванията

  • леонардо бонучи-
  • ювентус-
  • бенфика

Капитанът на Ювентус осъзнава, че играта на тима никак не радва окото

Бонучи: Заслужихме си освиркванията - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус записа нова загуба в Шампионската лига снощи, след като допусна пълен обрат до 1:2 от Бенфика. Още по-лошото обаче е, че играта на отбора не удовлетворява дори най-заклетите привърженици на „старата госпожа“. От трибуните дори се чуваха освирквания, а капитанът - Леонардо Бонучи, призна, че те са напълно заслужени.

Освиркванията са справедливи, няма какво повече да кажа. Загубихме мач, който в никакъв случай не трябваше да губим, така че заслужаваме освирквания. Притеснявам се, няма да го крия. Налага се да замълчим и да работим. Вината е изцяло наша“, каза италианецът пред Prime.

Надига се все по-голяма вълна на недоволство срещу решенията на Масимилиано Алегри, защото наставникът упорито налага схема с петима в защита и без нито един креативен полузащитник. Това обезличава Душан Влахович на върха на атаката и така головете на практика липсват.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА