Last news in Fakti

16 Септември, 2022 00:02 3 998 11

Бетис пречупи смелия Лудогорец

  • реал бетис-
  • лудогорец-
  • лига европа

„Разградчани“ дадоха всичко от себе си, но то не бе достатъчно

Бетис пречупи смелия Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Бетис триумфира с 3:2 над Лудогорец в един от най-интригуващите мачове от втория кръг в групите на Лига Европа.

Испанците поведоха с два гола след попаденията на Луиз Енрике и Хоакин. Голът на легендата на „зелените“ бе особено впечатляващ, защото дойде извън наказателното в далечния ъгъл на Сержио Падт.

Кирил Десподов обаче върна интригата в добавеното време, вкарвайки от изключително малък ъгъл след пряк-свободен удар. Клаудио Браво бе изненадан, но все пак опита да спаси. Добре, че бе намесата на „ястребовото око“, за да може голът да бъде зачетен.

Серхио Каналес отново върна двата гола аванс за Бетис в 59', докато Рик Джонатан оформи крайното 3:2 в 74', с което просто направи оставащите минути още по-интересни.

Дани Групер можеше да спечели точка за „орлите“ в последните секунди, след като финтира успешно, но не намери очертанията на вратата.

Реал Бетис натрупа 6 точки, а в другия мач Рома се реабилитира и се изравни по точки с Лудогорец, докато ХИК остава дори без отбелязан гол.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 6 Отговор
    ЗАКОНОМЕРНО е
  • 2 Инж

    7 15 Отговор
    Почетни загуби!? Затова ли 12 години гледаме цирка, наречен "Хегемонията на Разград"!?

    Коментиран от #3, #9

  • 3 ИЛЮМИНАТ

    14 3 Отговор

    До коментар #2 от "Инж":

    Добре че не бяха Левски или ЦСКА..Щяха да отнесат една шестица....минимум

    Коментиран от #8

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ДелиОрмана

    2 5 Отговор
    Сисиню пълна дупка, изкара късмет че не получи картон и дузпа, Космонавта пак картон за симулация, колко тъп трябва да си , че да получаваш такива картони , съдиите в Европа не са Българските !!! появяват се разни имена, които несъм чувал, жалко за усилията им накрая, един анонимник неможа да вкара от чиста позиция !!!

    Коментиран от #7

  • 6 МисиркоФ

    0 5 Отговор
    коментатора на мача ми скъса нервите, цял мач едно и също се повтаряше, сякаш някой го интересува ...........
  • 7 Лдлд

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "ДелиОрмана":

    Хаха. Гледай си твоите отбори как се мъчат с Пирин, с Локо Сф, със Славия и т.н.. Лудогорец показа качества и дори техният треньор го каза ( а той разбира повече от теб със сигурност).
  • 8 Лдлд

    6 3 Отговор

    До коментар #3 от "ИЛЮМИНАТ":

    Точно! Достойно представяне на Лудогорец!
  • 9 Лдлд

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Инж":

    Мой човек, Бетис не бяха допускали гол на собствен терен този сезон. Лудогорец им вкара два. От трите гола, които бяха допуснали въобще, два бяха от Реал, така че направи си заключение. Не казвам, че Лудогорец са като Реал (нищо подобно), а че на този стадион и срещу този противник се играе много трудно. Неслучайно са трети в Ла Лига сега, спечелиха Купата на Краля миналата година и съвсем спокойно мога да кажа, че са на ниво ШЛ, но просто испанското първенство е много силно и конкуренцията е жестока сред топ 5
  • 10 Браво!

    6 0 Отговор
    Много достойно представяне и добра игра !
  • 11 Хектор

    5 0 Отговор
    Стана много хубав и приятен мач. Имаше темпо , ситуации за гол и пред двете врати. Аз очаквах нашите да паднат яко , но те играха умно и не бяха 100% затворени в защита , напротив в един момент започнаха да тормозят отбраната на андалусийците , които си изкараха 2 бързи картона. Честно казано , поздрави за Лудогорец , хареса ми как играха , малко повече късмет и шоуто щеше да е пълно.