Last news in Fakti

18 Септември, 2022 17:03 889 1

Интер дава още €8 млн., за да задържи Лукаку

  • ромелу лукаку-
  • челси-
  • интер

В Челси едва ли ще са доволни от предложението

Интер дава още €8 млн., за да задържи Лукаку - 1
Снимка: БГНЕС

Ромелу Лукаку може и да остане в Интер по-дълго очакваното, след като Gazzetta dello Sport съобщи, че ръководството планира да предложи още €8 млн. на Челси, за да удължи наема на белгиеца с една година.

29-годишният таран има гол и асистенция след завръщането си в Милано, но скоро след това получи контузия и пропусна доста мачове за „нерадзурите“.

Симоне Индзаги обаче явно иска да възобнови партньорството му с Лаутаро Мартинез за сметка на Един Джеко, тъй като е видимо, че липсва същата химия помежду им.

Припомняме, че преди година „лондончани“ платиха €113 млн. за Лукаку, но той се превърна в един от най-големите провали в европейския футбол. След това бе върнат обратно на Интер срещу едногодишен наем.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    0 0 Отговор
    Перуката отмени 1 гол за ЦСКА.