Last news in Fakti

20 Септември, 2022 13:43 783 0

Федерико Валверде става основна трансферна цел на Ливърпул

  • федерико валверде-
  • реал мадрид-
  • ливърпул-
  • трансфер

Халфът на Реал (Мадрид) е можел да заиграе на Острова още лятото, но трансферът на Каземиро в Манчестър Юнайтед спрял сделката

 Федерико Валверде става основна трансферна цел на Ливърпул - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Халфът на Реал (Мадрид) Федерико Валверде ще бъде сред основните трансферни цели на Ливърпул през следващите два трансферни прозореца, пише испанският всекидневник АС, цитиран от БТА.

Според информацията, Ливърпул е бил готов да заплати исканите от Мадрид 85 милиона лири през изминалото лято, но трансферът на Каземиро в Манчестър Юнайтед е спрял тази сделка. Испанците не са искали да се разделят с двама от основните си футболисти в рамките на един трансферен прозорец.

След като трансферът на Валверде пропадна, Ливърпул привлече под наем Артур Мело от Ювентус.

Валверде има три гола в шест мача за първенството на Испания от началото на сезона. Той бе автор и на асистенцията за попадението на Винисиус, с което Реал надви Ливърпул на финала в Шампионската лига през май.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА