Last news in Fakti

21 Септември, 2022 20:33 1 932 1

Борусия Дортмунд очаква €150 млн. от всеки, който се интересува от голямата звезда на клуба

  • джуд белингам-
  • борусия дортмунд

„Жълто-черните“ нямат намерение да правят грешката с Ерлинг Холанд

Борусия Дортмунд очаква €150 млн. от всеки, който се интересува от голямата звезда на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Дортмунд ще очаква оферти в размер поне на €150 млн. от всеки клуб, който проявява реален интерес към Джуд Белингам, според The Athletic.

19-годишният полузащитник бързо се превръща в една от сензациите на световния футбол и с името му вече се свързват тимове от ранга на Реал Мадрид, Ливърпул, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и Челси.

Тийнейджърът има договор до 2025 г. с „жълто-черните“, в който няма заложена откупна клауза, но представянето му изисква подобряване на условията, така че не е изключено той да настоява за нещо подобно.

От „Сигнал Идуна Парк“ обаче надали ще допуснат същата грешка, както с Ерлинг Холанд, който премина в Манчестър Сити срещу само €60 млн. през миналото лято. Очаква се евентуалната клауза да е близка до споменатата по-горе сума.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕЧЕ

    1 1 Отговор
    ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕЗИ МОМЧЕТА СКОРО НЯМА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ ИЗКЪПЯТ