Last news in Fakti

23 Септември, 2022 19:03 1 963 6

Фюри към Джошуа и Усик: Вие сте л*йнари (ВИДЕО)

  • тайсън фюри-
  • олександър усик-
  • антъни джошуа-
  • бокс

„Циганският крал“ избухна срещу потенциалните си опоненти

Фюри към Джошуа и Усик: Вие сте л*йнари (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри за пореден път се въвлече в размяна на обиди с потенциалните си опоненти в лицата на Олександър Усик и Тайсън Фюри. Той дори ги нарече „л*йнари“ в последната си публикация в социалните мрежи“.

„Циганският крал“ е категоричен, че ще се боксира през декември и изглежда вече е изнервен от факта, че „Ей Джей“ бави подписването на предложения му контракт, а украинецът категорично заяви, че следващият му мач няма да е по-рано от февруари.

Не е ясно защо Фюри държи толкова много на датата 3 декември 2022 г. Няма изгледи от WBC да настояват той да се бие в защита на пояса си в някакъв срок. Оттам настояват само да получат подписан договор за мач или ще му наложат опонент в обозримото бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сталин

    7 1 Отговор
    Вие всички сте л@ йнари- помагате на евреите да си перат парите
  • 2 тома

    3 1 Отговор
    Много точно
  • 3 Тракиец🇩🇪🇺🇦🇧🇬🇮🇷🇯🇵🇮🇹

    2 8 Отговор
    Фюри ще смели на кайма не-гърчето Джошуа но с Усик ще има проблем . Там ще загуби
  • 4 кккккккк

    1 0 Отговор
    Тайсън Фюри за пореден път се въвлече в размяна на обиди с потенциалните си опоненти в лицата на Олександър Усик и Тайсън Фюри. Той дори ги нарече „.......“ в последната си публикация в социалните мрежи“. Защо не си проверявате текстовете ? Тайсън Фюри нарича ....... Усик и Фюри. да няма проблем.Големи сте.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Aлфа Bълкът

    0 1 Отговор
    "Зъби на земята, кръв по асфалта
    Плащам да го видя и да ти пи кам на гроба" – от този ми писна, време е някой да му разбие устата, няма значение кой. Щеше да е добре да се посмеем, да видим как среднякът му ползва главата като високоскоростна круша. Но и Джошуа ще го изгърми тоя. Покрай Усик задобря.