Last news in Fakti

23 Септември, 2022 23:03 1 635 1

Семейството на Марадона осъди Наполи заради имидж правата на баща им

  • диего армандо марадона-
  • наполи

Клубът може да бъде принуден да им плати обезщетение

Семейството на Марадона осъди Наполи заради имидж правата на баща им - 1
Снимка: БГНЕС

Семейството на Диего Армандо Марадона осъди ръководството на Наполи за употребата на лика на легендата върху екипите на клуба през 2021 г., научихме от Daily Mail.

Децата на покойния футболист са заявили, че не са получили и стотинка от печалбите, които „партенопеите“ са отчели от продажбата на екипите с неговия образ.

Това може да принуди ръководството да изплати около €500 хил. обезщетение на семейството, макар адвокатите все още да се борят, за да докажат, че са откупили конкретното право от бившия мениджър на Марадона - Чечи.

Засега Наполи има забрана да произвежда артикули с лицето на аржентинеца.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алито от София

    0 0 Отговор
    Бившия млад мериджей няма думата в ситуацията, само наследниците, и 500 палки, а 5 милки евра може да и струва на Наполи