Last news in Fakti

24 Септември, 2022 10:50 1 367 3

Ненужният Анте Блажевич се предава, споразумението с Левски е близо

  • блажевич-
  • левски-
  • защитник-
  • анте

Хърватският десен защитник тренира отделно

Ненужният Анте Блажевич се предава, споразумението с Левски е близо - 1
Снимка: levski.bg

Защитникът Анте Блажевич е близо до постигане на споразумение с Левски. Хърватският десен защитник може да получи три заплати плюс други компенсации, за да разтрогне със "сините", пише "Тема спорт".

В момента Блажевич тренира отделно на помощните игрища на "Герена" без никакъв шанс да бъде включен в каквито е групови занимания нито с първия, нито с дублиращия отбор. Графикът му дори е направен, така че да не се засича със спортно-техническия щаб или с футболистите от представителния тим на Левски.

Настоящият договор на хърватина е до лятото на 2024-а година, а агентът му настоява той да получи всички заплати до края на контракта. Столичани обаче твърдо настояват да му изплатят само три заплати неустойки, като Блажевич вече е дал признаци в последните дни, че може и да постигне споразумение с клуба преди края на календарната година.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Грешка

    2 3 Отговор
    ще бъде според мен
  • 2 Той решава

    5 2 Отговор
    Той си решава, няма как да да вземеш всички пари и да играеш другаде това е нонсенс. Като иска да си вземе парите ще си стои в къщи и две години ще забрави какво е топка.
  • 3 Съдията Дред

    2 1 Отговор
    Той вече кяри няколко текущи заплати. Тъкмо от Нова година е свободен.