Last news in Fakti

24 Септември, 2022 11:31 710 1

Френският национал Бубакар Камара най-вероятно пропуска Мондиал 2022

  • бубакар-
  • камара-
  • астън вила

Халфът е с увредени кръстни връзки

Френският национал Бубакар Камара най-вероятно пропуска Мондиал 2022 - 1
Снимка: БГНЕС

Бубакар Камара (вдясно) най-вероятно няма да играе на световното първенство по футбол в края на годината, след като от Астън Вила потвърдиха, че френският национал е увредил кръстни връзки в коляното. Това се случи миналата седмица при загубата с 0:1 срещу Саутхемптън, след която Камара бе изваден от групата на "петлите" за срещите с Австрия и Дания.

Тимът от Бирмингам обяви новината на официалния си уебсайт, но не даде прогноза за срока на възстановяване, предава blitz.bg/sport.

Според вестник "Екип", Камара, който се присъедини към Вила с трансфер от Олимпик (Марсилия) през лятото, ще бъде извън терените поне два месеца. Така 22-годишният халф почти със сигурност ще пропусне световните финали от 20 ноември до 18 декември.

Бубакар Камара има три мача за националния тим на Франция.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Няма да се

    0 0 Отговор
    състои без него