Last news in Fakti

13 Юли, 2013 19:55 1 911 0

В ЦСКА вече се работи по селекцията

  • цска-
  • селекцията-
  • двама нови-
  • вергара-
  • фок
В ЦСКА вече се работи по селекцията - 1
Снимка: БГНЕС

Още двама футболисти акостираха днес в ЦСКА. Французинът Жордан Фoк и испанецът Хосе Луис Вергара се присъединиха към лагера на "червените" и новият наставник Стойчо Младенов ще прецени дали ще са му нужни за бъдещото градене на отбора.

Вергара е на 27-години, полузащитник, и е юноша на испанския Малага. Той ще вземе участие в днешната контрола с Банско на стадион "Българска армия".

Надеждата е, че испанецът ще попълни дупката, оставена след напускането на Лукас Саша.

Жордан Фак пък е десен бек. Бранителят за последно е играл за френския Шатору. Все още не е ясно дали защитникът ще вземе участие в днешната контрола на "червените".

Фак е роден през 1991 година, а за състава на Шатору има записани 44 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА