Last news in Fakti

28 Септември, 2022 17:33 2 226 2

Стоев призна, че иска работата в националния отбор, но при едно много сериозно условие

  • мартин стоев-
  • българия

Бившият вече младежки селекционер иска да да получи спокойствие за работа в дългосрочен план

Стоев призна, че иска работата в националния отбор, но при едно много сериозно условие - 1
Снимка: БГНЕС

Кастингът за национални селекционери на отбора по волейбол е в разгара си и Мартин Стоев е първият кандидат, който признава, че иска да получи поста, докато от БФВ обявиха, че ще интервюират петима кандидати. Той обаче има едно много сериозно условие, ако администрацията се спре на него.

Любо Ганев ми се обади да ми честити бронзовите медали. Попита ме дали искам да поема мъжете. Казах, че е възможно, но само при определени условия. Също така не за период от една година, а до Олимпиадата в Лос Анджелис 2028“, разкри Стоев пред BG Volleyball.

Той обаче признава, че този сценарий се разиграва след всеки неуспех на „лъвовете“, тъй като оценката за работата му в младежките формации подсказва, че той е изградил една стабилна основа от новоизлюпени таланти.

Заявката на Мартин Стоев изглежда подсказва, че той иска да продължи да работи със същите момчета, които донесоха бронзовите медали от Световното първенство за младежи преди няколко седмици, за да материализира потенциала им и на най-високо ниво.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    2 0 Отговор
    Старата школа, Николов, Константинов, Йорданов повече от 4то място нямаха.

    Коментиран от #2

  • 2 Голям праз

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Aлфа Bълкът":

    Нещо бъркаш. Точно със Стоев имаха две трети места.