29 Септември, 2022 21:03 1 255 2

Гришо отказа участие на турнир от сериите ATP 500

  • григор димитров

Българинът изглежда не се чувства в състояние да бъде конкурент на състезанието

Гришо отказа участие на турнир от сериите ATP 500 - 1
Снимка: БГНЕС

Григор Димитров отказа участие на ATP 500 турнира в Астана идната седмица, след като снощи допусна поражение на Sofia Open от Иля Ивашка с 3:6, 6:7(3), научихме от Sportal.

Най-добрият ни тенисист видимо не е в най-доброто си физическо състояние, а и фактът, че наскоро освободи треньора си допринася за това, че формата му е далеч от очакваното.

„Гришо“ към момента заема 23 място в световната ранглиста и изглежда, че няма шанс да изгуби позицията си с оглед контузията на Денис Шаповалов, която го извади от игра през последния месец. Именно той е най-близо в подреждането на българина, докато Даниел Еванс е на цели 240 точки по-назад.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    1 3 Отговор
    Тъстът му има грижи с имотите и санкциите и Дpишо е притеснен?
  • 2 Владо

    1 0 Отговор
    Честит имен ден, Гришо!
    Жив и здрав да си