30 Септември, 2022 15:18 1 774 2

Лари Уилс и Еди Хол си спретнаха гигантска битка на канадска борба (ВИДЕО)

  • еди хол-
  • лари уилс-
  • канадска борба-
  • фитнес

В този спорт силата и външния вид никога не са били определящи

Канадската борба е един от най-любопитните силови спортове изобщо в света, тъй като външният вид обичайно заблуждава зрителите за това кой е фаворит в дадено съревнование. Нещо подобно се случва в схватката между Лари Уилс и Еди Хол.

Уилс е един от най-известните бодибилдъри в света, като неговите цели винаги са били да изглежда максимално атрактивно, когато демонстрира мускулатурата си. Хол пък многократно се е доказвал като „най-силния мъж на планетата“, демонстрирайки невероятната си сила в най-различни нестандартни дисциплини.

На теория британецът би следвало да спечели едно силово съревнование с американеца, но реалността е съвсем различна.

В канадската борба важат едни малко по-различни закони на физиката, за които виждаме нагледен пример.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.