Last news in Fakti

30 Септември, 2022 16:47 679 2

Септември подари точка на Спартак в пряката им битка за оцеляване

  • спартак варна-
  • септември софия

„Столичани“ можеха да си тръгнат с трите точки, ако бяха отбелязали дузпата в добавеното време

Септември подари точка на Спартак в пряката им битка за оцеляване - 1
Снимка: Fakti.bg

Септември София и Спартак Варна завършиха 1:1 в 12 кръг от родната Първа Лига, като за подялбата на точките могат да съжаляват най-вече домакините.

Асен Георгиев откри резултата в 40', но ситуацията наложи 3-4-минутно преразглеждане от ВАР, защото гостите имаха претенции за нарушение. Голът все пак остана, а добавеното време в последствие от Ивайло Стоянов бе само 2 минути. И все пак в първата от тях Виктор Митев реализира едно от редките попадения извън наказателното поле, за да възстанови равенството.

През втората част ситуациите пред двете врати отново бяха кът, но до такава се стигна пак в добавеното време, когато Проспер Менди направи дузпа. За кълбото застана Димитър Костадинов, който стреля на около метър встрани от рамките на вратата.

Серията без успех за Септември вече набъбна на 5 мача, докато точката за Спартак означава, че тимът сякаш счупи прокобата от началото на сезона и вече в два поредни двубоя е без поражение. Последното място в класирането обаче остава за „варненци“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стан

    2 0 Отговор
    Съдията заедно с ВАР подариха дузпа на Септември.
  • 2 Аз съм

    2 0 Отговор
    По скандална дузпа с наличието на ВАР не бях виждал. Добре че съдбата си знае работата. Септември не заслужаяаха да победят с подобна дузпа.