Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 17:33 1 017 2

Лудогорец пусна евтини билети за дербито с ЦСКА

  • лудогорец-
  • цска

„Орлите“ през годините често завишаваха цените на пропуските

Лудогорец пусна евтини билети за дербито с ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец изненада с ниските цени за билетите за дербито срещу ЦСКА на 10 октомври в шампионата, след като в продължение на години цените често бяха завишавани в опит да се задържат настрана крайните запалянковци на „червените“ от трибуните.

Този път обаче най-верните привърженици на гостите ще могат да заемат традиционните си места в Сектор „Г“ срещу само 10 лв.

Същата ще е цената и за агитката на „орлите“ в трибуна „Моци“, а по 20 лв. ще се продават билетите за блокове 3 и 4 в Сектор „В“. 12 лв. пък ще е цената за блокове 1, 2, 5 и 6.

Двубоят ще се играе от 20:00 часа на „Хювефарма Арена“ идния понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ветеринарен психолог

    0 1 Отговор
    И най-евтиният съдия.