4 Октомври, 2022 20:33 917 1

Тоби Алдервайлд: Няма как да се подготвиш с тренировки за мач срещу Лионел Меси

  • тоби алдервайлд-
  • лионел меси

Белгиецът си спомня за кошмарите, когато е трябвало да пази аржентинеца

Тоби Алдервайлд: Няма как да се подготвиш с тренировки за мач срещу Лионел Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси е най-великият футболист в историята на футбол, според мнението на една огромна част от анализаторите, феновете, съотборниците и дори съперниците си. Бившият белгийски национал - Тоби Алдервайлд, попада в тази група, след като сам имаше възможност на няколко пъти да мери сили с аржентинската легенда.

Просто се надяваш времето да тече възможно по-бързо. Успяхме в онзи мач (бел. ред.: 2:4 в Шампионската лига между Тотнъм и Барселона през 2018 г.), което имаше своите положителни и отрицателни страни. Започнахме да атакуваме повече, но това означаваше, че по-често ще трябва да играя срещу него един на един, защото имаше повече пространство. Това е проблемът, че не знаеш какво ще направи. Това е нещо специално, за което няма как да се подготвиш с тренировки“, споделя централният бранител в своя личен подкаст, цитиран от Goal.com.

Играл съм срещу Роналдо много пъти. Разбира се, числата му не лъжат, но Меси бе най-добрият, защото е просто неуловим. Няма как да го удържиш“, каза още Алдервайлд по темата със спора между Роналдо и Меси.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роналдо

    1 3 Отговор
    🤔🤔🤔🤔🤔 глупости!