4 Октомври, 2022 21:03 1 174 0

Арсенал и Манчестър Юнайтед потриват ръце след отчайващия старт на Лестър заради една от звездите на тима

  • юри тилеманс-
  • лестър сити-
  • манчестър юнайтед-
  • арсенал

Двата гранда отдавна искат да притежават един от полузащитниците на „лисиците“

Арсенал и Манчестър Юнайтед потриват ръце след отчайващия старт на Лестър заради една от звездите на тима - 1
Снимка: БГНЕС

Лестър Сити е един от кандидатите за оцеляване през този сезон, ако съдим по началото на кампанията във Висшата лига, въпреки наличието на някои наистина класни фигури в тима. Новият статут на „лисиците“ може да се окаже добре дошъл за Арсенал и Манчестър Юнайтед, тъй като двата клуба отдавна имат апетити към една от звездите в отбора - Юри Тилеманс.

Френското издание JeunesFooteux стартира слуховете за привличането на Дони ван де Бек от „червените дяволи“, което на свой ред води към спекулации за бъдещето на белгийския национал, защото двамата играят на един и същ пост.

Тилеманс едва не се озова в лагера на „артилеристите“ през лятото, но огромните харчове в тима ограничиха бюджета за трансфери с оглед и стартиралото разследване на УЕФА за спазване на „финансовия феърплей“.

25-годишният централен полузащитник има само още година от контракта си с Лестър, а фактът, че през 2019 г. за него бяха похарчени €45 млн. за трансфера му от Монако означава, че ще е сериозен удар по финансите на клуба, ако си тръгне без пари през идното лято. Затова се очаква движение около Юри Тилеманс през януари, особено ако „лисиците“ продължат да левитират около зоната на изпадащите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА