Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 22:30 854 0

Марсилия счупи прокобата в Шампионската лига с голово шоу срещу Спортинг

  • олимпик марсилия-
  • шампионска лига-
  • спортинг лисабон

Срещата бе забавена с 15 минути заради трафика в града

Марсилия счупи прокобата в Шампионската лига с голово шоу срещу Спортинг - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпик Марсилия най-накрая строши прокобата в Шампионската лига, побеждавайки с 4:1 отбора на Спортинг Лисабон в третия кръг на груповата фаза.

Тринкао отри резултата за гостите още с първия съдийски сигнал, но Алексис Санчез и Амин Ари бързо преобърнаха събитията в полза на своя тим.

Антонио Адан обаче се превърна в грешник за португалците, тъй като си изкара червен картон в 23' след умишлена игра с ръка.

В последствие Леонардо Балерди и Шансел Мбемба Мангулу затвърдиха успеха за французите и това се превърнаха в първите три точки за тима на Игор Тудор.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА