Last news in Fakti

5 Октомври, 2022 00:17 1 422 0

Звездната атака на Тотнъм се провали във втори пореден мач в Европа

  • тотнъм-
  • айнтрахт франкфурт-
  • шампионска лига

„Шпорите“ имат причини да се притесняват от формата си

Звездната атака на Тотнъм се провали във втори пореден мач в Европа - 1
Снимка: БГНЕС

Айнтрахт Франкфурт удържа нулево равенство срещу Тотнъм Хотспър в Шампионската лига, като така двата отбора запазиха в пълна степен интригата за оставащите кръгове в групите на турнира.

Звездната атака на „шпорите“ за пореден път изневери на Антонио Конте, като със сигурност влияние е оказало поражението от Арсенал през уикенда в едно от най-горещите английски дербита.

Гостите не отправиха нито един точен изстрел, въпреки факта, че разполагаха с доказани реализатори от ранга на Хари Кейн, Хьон-мин Сон Ришарлисон и Иван Перишич.

„Орлите“ така могат да съжаляват повече, че пропуснаха няколко добри възможности, за да отмъкнат трите точки, но в крайна сметка всички ще трябва да се примирят с по един пункт към актива си след изиграването на първата половина от срещите в Група D.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА